The Basic Principles Of بیماری زونا سرایت کننده است
The Basic Principles Of بیماری زونا سرایت کننده است
Blog Article
● از زونا به عنوان هرپس زوستر نیز یاد میشود. این نوع عفونت ویروسی با بثورات پوستی قرمز مشخص میشود که میتواند باعث درد و سوزش شود.
○ نوع: کرمها، ژلها یا چسبهای بیحسکننده مانند لیدوکائین
اگر اسرائیل دسترسی کامل زمینی به غزه را بدهد و تحویل تجهیزات امدادی را از طریق بندر باری مدرن در اشدود که با خودرو تنها حدود نیم ساعت با شمال نوار غزه فاصله دارد، تسریع کند، نیازی به هیچ کدام از این موارد نخواهد بود.
عوارض زونا چیست و چطور باعث بروز مشکلات بعدی میشود؟ ابتلا به زونا به خودی خود ناخوشایند است و باعث درد زیادی در فرد ایجاد میشود.
وضعیت سلامتی عمومی افراد، در ابتلا به این بیماری موثر است. به عبارت دیگر اگر از نظر جسمی، شرایط خاصی داشته باشید، بیشتر در معرض ابتلا به زونا خواهید بود.
در افرادی هم که با وجود تزریق واکسن زونا باز هم به این بیماری مبتلا میشوند، علائم آن معمولاً بسیار خفیف خواهد بود و خطر بروز درد بعد از زونا هم تا حد بسیار زیادی کاهش مییابد.
همچنین افرادی که قبلاً دچار بیماری زونا شدهاند، بسیار به ندرت باز هم به این بیماری مبتلا میشوند، در واقع شانس ابتلای مجدد به این بیماری فقط در حدود ۱% است.
ویروس آبله مرغان و زونا مشابهاند. به همین دلیل است که وقتی بزرگتر میشوید، بعد از تجربه آبله مرغان در کودکی، امکان ابتلا به زونا قوت میگیرد. در واقع، این ویروس تا پایان عمر در درون شما زندگی میکند.
این ویروس در سیستم عصبی بدن پنهان می شود و هنگامی كه سیستم ایمنی تضعیف می شود خود را به شكل بیماری زونا نمایان می كند.
هر شخصی که قبلاً سابقه ابتلاء به بیماری آبله مرغان را داشته است، ممکن است بعداً به زونا مبتلا شود. اگرچه بیماری زونا میتواند در دوران کودکی هم اتفاق بیفتد، اما غالباً در بزرگسالان و به ویژه در افراد سالخورده، بیشتر شایع است.
اسب چارلی اصطلاحی رایج برای گرفتگی ناگهانی و غیرارادی عضلات بررسی علل و علائم گرفتگی عضلات پا (اسب…
تنوع بی نظیر گوشی موبایل ولپ تاپ بیماری زونا در مردان رو اینجا ببین و راحت بخر
معمولاً به طور کامل نمیتوان از ابتلا به بیماری زونا پیشگیری کرد، اما با انجام اقداماتی میتوان شدت آن را کاهش داد یا روند آن را کندتر کرد.
● هیچ درمانی برای زونا وجود ندارد، اما درمان علائم آن در اسرع وقت میتواند به جلوگیری از عوارض و تسریع بهبودی کمک کند.